Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν: Μοίρασε LAPTOP η Βουλή στους βουλευτές



Laptop στους νεοεκλεγέντες βουλευτές για την υποστήριξη του κοινοβουλευτικού τους έργου μοίρασε η βουλή προκαλώντας αντιδράσεις για την κίνηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η κίνηση του Προέδρου της Βουλής δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένη, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε
laptop ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει... χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο
laptop του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.

Δεν υπάρχουν σχόλια: